You don't have the latest version of Adobe Flash Player.
Vous ne disposez pas de la dernière version de Adobe Flash Player

This web site makes use of Adobe Flash software. You have an old version of Adobe Flash Player that cannot play the content we've created.

Ce site nécessite Adobe Flash Player. Il n'est pas installé sur votre ordinateur, ou vous disposez d'une ancienne version qui ne peut pas afficher le contenu que nous avons crée.

Get Adobe Flash Player
Why not download and install the latest version now? It will only take a moment.
Pourquoi ne pas installer la dernière version ? Ca ne vous prendra que quelques instants.
www.americanexpress.be expressupdate ® american express® merchant services newsletter herfst 2007 we zijn er voor u, meer dan ooit. welkom in deze herfsteditie van uw vakmagazine express update! de filosofie achter deze nieuwsbrief kent u al: u op de hoogte brengen van onze initiatieven om u een betere en persoonlijker service te bieden. daarbij is ons enige doel dat u zoveel mogelijk voordeel haalt uit het aanvaarden van de kaart. ga dus zeker eens rondneuzen in de rubriek diensten aan handelszaken op de site www.americanexpress.be. u vindt er een pak nieuwigheden die u een handje toesteken bij het zakendoen. ontdek ook de epa software voor een eenvoudiger beheer van uw elektronische betalingen en maak kennis met tal van uiterst handige diensten. lees eveneens het boeiende artikel over binnenhuisarchitecte peggy bauwens, specialiste in restaurant- en winkelinrichting. en bent u aan wat ontspanning toe? doe mee aan onze grote wedstrijd en waag uw kans op een weekendje praag voor twee, kwestie van de batterijen opnieuw op te laden voor de rush van de feestdagen... veel leesplezier en tot binnenkort! nathalie mattens vice-presidente aangesloten handelszaken p1 p2 we zijn er voor u, meer dan ooit. uw handelsruimte inrichten: advies van een specialiste. vlieg naar praag, hoofdstad van de barok. t oon dat u deel uitmaakt van het american express netwerk! w ww.americanexpress.be in een nieuw kleedje. maak u het leven makkelijk. a genda en goed nieuws voor american express kaarthouders. inhoud p4 p5 p6 p7 p8 zin om express update via e-mail te krijgen? vul uw e-mailadres in op bijgevoegd formulier of op www.americanexpress.be. p.1