www.brammer.bizwww.brammer.biz www.brammer.biz

2

Thermometers

Te st

- &

M ee

tg er

ee d

sc ha

p

7393

De SKF TMTP 200 is een gebruikersvriendelijke, duurzame thermometer in zakformaat. De stevige fl exibele peilstift zorgt voor een effectief oppervlakte contact voor nauwkeurige temperatuurmeting. Elke onderhoudsmonteur zou een dergelijke thermometerpen bij de hand moet hebben en daarom wordt deze geleverd in een handig zakje met riembevestiging voor bescherming en gebruikscomfort.

Compact, ergonomisch design Groot meetbereik: van 40 tot +200 °C Temperatuurweergave mogelijk in °C of °F Flexibele sensorpunt voor een beter contact met het oppervlak voor een nauwkeurigere meting Stofdicht en waterbestendig, beschermingsklasse IP 65 Maximumtemperatuurfunctie voor het bijhouden van een temperatuurpiek Automatische uitschakeling Zeer laag energieverbruik

Universele thermometer pen

Bestelcode

C1699793

10856

De nieuwe Fluke 53 Serie II van contact-thermometers in verschijnt als een robuust en handig meetapparaat en geeft snelle respons met de nauwkeurigheid van een onderzoekslab (0.05% + 0.3°C). Het grote, dubbele beeldscherm met achtergrondverlichting geeft alle combinaties van T1, T2, T1-T2, plus MIN, Max of AVG aan. Relatieve tijdklok met MIN,MAX en AVG geeft een tijdsreferentie voor grotere gebeurtenissen. Door de elektronische offset-functie kan een thermokoppelfout gecompenseerd worden en zo de algehele nauwkeurigheid verbeteren. Het meet de J, K, T en E-types van de thermokoppels. Afl ezen in °C, °F of Kelvin (K). Gegevens registreren tot 500 punten van gegevens met een aanpasbare registratie-interval. Aanvullende thermokoppeltypes R, S en N (met een totaal van 7 verschillende types). Real-time-klok die het precieze moment van de dag registreert wanneer een gebeurtenis zich voordoet. Herinneringsfunctie zorgt ervoor dat gegevens makkelijk nogmaals afgelezen kunnen worden van het beeldscherm van de meter. Door de communicatie via de infraroodpoort, kunt u de gegevens versturen naar de optionele Fluke View Temperature PC software.

Digitale thermometers 53 Series II

Bestelcode

C3953058

Levensduur batterij kenmerkend 1000 uren, AA

Afmetingen H x B x D 173 mm x 86 mm x 38 mm

Netto gewicht/Netto gewicht 0,4 kg

324