www.brammer.biz www.brammer.bizwww.brammer.biz

13

S choonm

aken & H

ygiëne

7015

Hygiënische vel-voor-vel uitgifte, ideaal voor voedselzones. Het gepatenteerde rolontwerp voorkomt afval dat vaak veroorzaakt wordt doordat de doeken uit de dispenser vallen, waardoor u geld bespaart; makkelijke, snelle navulling vanaf de voorkant en hygiënisch af te nemen oppervlak dat voldoet aan HACCP, voor nog meer zekerheid in drukke voedselzones. Het Wypall* L30 Poetsdoeken Assortiment is zowel rendabel als kosteneffi ciënt. Als u een sterke, absorberende wegwerpdoek zoekt die rendabel is, dan leveren Wypall* L30 Poetsdoeken prestaties op beide aspecten.

Wypall* L30 Combirol Systeem voor doeken wit

Bestelcode

Bedrag van de inhoud

Aantal platen Vouwen Maat

C4165755 6 300,0 2,0 20, 6 x 38 cm

7013

Het Wypall* L30 Poetsdoeken Assortiment is zowel rendabel als kosteneffi ciënt. Als u een sterke, absorberende wegwerpdoek zoekt die kosteneffi ciënt is, dan leveren Wypall* L30 Poetsdoeken prestaties op beide aspecten.

Wypall* L30 Poetsdoeken, kleine rol, blauw

Bestelcode

Bedrag van de inhoud

Aantal platen Vouwen Maat

C4165756 24 100,0 2,0 24 x 3 8 cm

7014

Hygiënische vel-voor-vel uitgifte, ideaal voor voedselzones Het gepatenteerde rolontwerp voorkomt afval dat vaak veroorzaakt wordt doordat de doeken uit de dispenser vallen, waardoor u geld bespaart; makkelijke, snelle navulling vanaf de voorkant en hygiënisch af te nemen oppervlak dat voldoet aan HACCP, voor nog meer zekerheid in drukke voedselzones. Het Wypall* L30 Poetsdoeken Assortiment is zowel rendabel als kosteneffi ciënt. Aangenaam aanvoelende, lichtgewicht doek, die zacht genoeg is om gebruikt te worden op het gezicht en de handen Versterkte binnenstructuur: unieke DRC structuur voor sterke en absorberende reiniging van natte oppervlakken Uitstekende prijs voor dagelijks gebruik: goedkoop alternatief voor poetsdoeken met luchtpockets Ideaal voor: Gemorste olie, reinigen van machines, reinigen van natte oppervlakken.

Wypall* L30 Combirol Systeem voor doeken blauw

Bestelcode

Bedrag van de inhoud

Aantal platen Vouwen Maat

C3968987 6 300,0 2,0 20, 6 x 38 cm

7012

Het Wypall* L30 Poetsdoeken Assortiment is zowel rendabel als kosteneffi ciënt. Aangenaam aanvoelende, lichtgewicht doek, die zacht genoeg is om gebruikt te worden op het gezicht en de handen Versterkte binnenstructuur: unieke DRC structuur voor sterke en absorberende reiniging van natte oppervlakken Uitstekende prijs voor dagelijks gebruik: goedkoop alternatief voor poetsdoeken met luchtpockets Ideaal voor: Gemorste olie, reinigen van machines, reinigen van natte oppervlakken.

Wypall* L30 Poetsdoeken, kleine rol, blauw

Bestelcode Bedrag van de inhoud Aantal platen Vouwen Maat

C3968994 12 100,0 2,0 51 x 38 cm 7010

Effi ciënte wegwerpdoek voor algemeen gebruik. Grote capaciteit voor drukke werkplekken waar het verbruik hoog ligt. Het Wypall* L Poetsdoeken Assortiment is zowel rendabel als kosteneffi ciënt; ideaal wanneer u een wegwerpdoek nodig heeft voor het opvegen van gemorste stoffen, het reinigen van de handen en het afnemen van oppervlakken. Dit komt door de structuur van ons unieke Airfl ex* Materiaal, dat meer absorbeert en sterker en dikker is dan de structuur van een gewone tissuedoek. Hierdoor zijn er minder vellen nodig voor elke taak. Wypall* L20 kan het aantal doeken dat u gebruikt verminderen: Snel absorberende, getextureerde meerlaagse poetsdoek Specifi ek ontwikkeld voor het reinigen van licht vuil op oppervlakken en het opvegen van kleine morserij Milde reiniging voor voorzichtig oppoetsen en verwijderen van stof en roet

Wypall* L20 Poetsdoeken, grote rol, blauw

Bestelcode Bedrag van de inhoud Aantal platen Vouwen Maat

C4165782 1 1000,0 1,0 23, 5 x 38 cm

Poetsen

957