www.brammer.bizwww.brammer.biz www.brammer.biz

13

S ch

oo nm

ak en

& H

yg ië

ne

Vochtige doekjes

7207

Gespecialiseerde doekjes voor het verwijderen van verf, inkt, hars, lijm en de meeste soorten vuil in drukkerijen en spuiterijen. De sterke, extra grote doekjes zijn doordrenkt met een speciale formulering op basis van tweebasische esters. De handige, makkelijk te gebruiken verpakking kan de hele dag door op de werkplek worden gebruikt, zonder toevoeging van water.

Deb Ultra WIPES

Bestelcode Crossomschrijving

C3974152 Deb Ultra 150 DOEKJES

Swarfega Red Box Wipes

7209

Sterke doekjes voor de verwijdering van oliën en vetten. Voor gebruik op de werkplek, bij het werkstation en tevens voor mobiele werkzaamheden.

Bestelcode Crossomschrijving

C4173494 Swarfega Rode doos 150 Doekjes

Deb Universal WIPES

7205

Doekjes voor de algemene reiniging van de handen, zoals het verwijderen van oliën, vetten en vuil. De sterke, extra grote doekjes zijn doordrenkt en zijn verkrijgbaar in een handige, makkelijk te gebruiken verpakking voor gebruik onderweg, zonder toevoeging van water.

Bestelcode Crossomschrijving

C3974153 Deb Universal 150 DOEKJES

6995

Wij hebben een compleet assortiment praktische en innovatieve dispensersystemen ontwikkeld die geschikt zijn voor verschillende werkomgevingen. Door het hele ontwerpproces heen houden wij altijd rekening met uw behoeften met betrekking tot gebruik, hygiëne, afval, onderhoud en kosteneffi ciëntie, evenals productbeschadiging en -verontreiniging. Hierdoor wordt het voor u makkelijker om een betrouwbaar dispensersysteem te selecteren. Voor bepaalde gecontroleerde taken zijn zeer specifi eke poetsproducten en dispensersystemen vereist. Vanuit deze gedachte hebben we onze expertise en reinigingstechnologie toegepast bij het ontwikkelen van het WETTASK* Dispenser Systeem, een taakspecifi ek assortiment van de hoogste kwaliteit, dat kan helpen om de effi ciëntie en productiviteit zo hoog mogelijk te maken en uw kosten voor poetsdoeken en oplosmiddelen te verlagen.

Wettask* Dispenser Systeem.

Bestelcode Afmetingen H x B x D

C3957125 23,5 x 22 x 22 cm

6967

Onze navulbare en gesloten poetsdoeksystemen, die specifi ek ontworpen zijn voor poetsen met oplosmiddelen en oppervlakpreparatie, verbeteren onmiddellijk de veiligheid en verlagen de kans op morsen van oplosmiddelen. Ideaal voor: Industriële productie en transport. Sterk en absorberend, voor pluisvrije toepassingen. Geschikt voor de luchtvaartindustrie. Siliconenvrije, pH-neutrale pluisvrije poetsdoek voor gebruik met oplosmiddelen en agressieve chemicaliën. Omdat ze speciaal ontwikkeld zijn voor de luchtvaarttransportsector, zijn al onze Wettask* SXX Luchtvaart Poetsdoeken BMS 15-5F en AMS 3819B gecertifi ceerd. Ons Wettask* Systeem vermindert het gebruik van oplosmiddelen met minimaal 20% in vergelijking met gewone lompen en andere open systemen. Kies de Kimtech* Poetsdoeken die het meest geschikt zijn voor uw werkzaamheden en voeg vervolgens de chemische oplossing toe die u altijd gebruikt. Voeg maximaal 2,5 liter oplossing toe totdat de poetsdoek vochtig genoeg is voor uw toepassing.

Kimtech Prep*/Wettask* SXX Poetsdoeken

Bestelcode Bedrag van de inhoud Maat

C4165760 6 31,5x 30,5 cm

960