www.brammer.bizwww.brammer.biz www.brammer.biz

www.crcind.com

CRC Industries is een universele leverancier van chemische producten voor de industrie-, de automobiel- en de elektronicasector. CRC Industries heeft vier productie-eenheden, gevestigd in de Verenigde Staten, Australië, het Verenigd Koninkrijk en België. CRC Industries Europe is ISO 9001 gecertificeerd.

Wij produceren en leveren:

Reinigers Smeermiddelen Anti-corrosie producten Lijmen - Hechtingsmiddelen Anti-spatters Additieven Verven Losmiddelen Andere specialty producten

... voor de Europese, Afrikaanse en Midden-Oosterse gebieden.

Wij garanderen producten van superieure kwaliteit door het strikt opvolgen van richtlijnen zowel in onderzoek & ontwikkeling als bij productie. Onze producten beantwoorden aan de strengste internationale wetgevingsnormen voor veiligheid en milieu. Bovendien ontwikkelt CRC nieuwe producten en verbetert voortdurend de bestaande producten om aan de noden van de klanten te kunnen voldoen.

Voor meer gedetailleerde productinformatie, technische fiches of veiligheidsinformatiebladen, kan u onze website raadplegen:

TEST ONZE PRODUCTEN EN U ZAL MERKEN: CRC IS DE BESTE OPLOSSING!

Alle informatie is gebaseerd op testresultaten van CRC Industries. Alle producten moeten vóór gebruik worden getest op hun geschiktheid voor een specifieke toepassing. CRC Industries geeft geen enkele garantie aangaande deze gegevens en behoudt zich te allen tijde het recht voor productgegevens te wijzigen na verschijning van deze publicatie.

INDUSTRIËLE PRODUCTEN