www.brammer.biz www.brammer.bizwww.brammer.biz

13

S choonm

aken & H

ygiëne

Bestelcode

Bedrag van de inhoud

Aantal platen Vouwen Maat

C4165761 6 50,0 1,0 27x 27 cm

Vochtige doekjes

6965

Kies de Kimtech* Poetsdoeken die het meest geschikt zijn voor uw werkzaamheden en voeg vervolgens de chemische oplossing toe die u altijd gebruikt. Voeg maximaal 2,5 liter oplossing toe totdat de poetsdoek vochtig genoeg is voor uw toepassing.

Kimtech Prep* /Wettask* DS Poetsdoeken.

Bestelcode Bedrag van de inhoud Maat

C4165798 6 31,8 x 30,5 cm

6966

Hier is een nieuw concept in reinigingssystemen. We hebben een navulbaar, luchtdicht poetssysteem ontwikkeld. Dat u een betere chemische controle en voorbevochtigde doeken biedt, specifi ek voor de reinigingstaken in uw sector. Voeg eenvoudig weg de gewenste oplossing toe; Betere naleving van hygiëne- en veiligheidsnormen: Voorbevochtigde doeken helpen u het gebruik van oplosmiddelen en desinfecteermiddelen te beheersen. Een volledig afgesloten systeem om kruisbesmetting, chemische dampen en spatten te verminderen en de veiligheid van de arbeider te doen toenemen. Ideaal voor omgevingen waar hygiëne essentieel is, waar optimale infectiecontrole vereist is; Bestendigheid tegen schimmel en groei van bacteriën: Chemisch behandelde oppervlakpoetsdoeken, die patiënten op de spoedeisende hulp en in de eerstelijnsgezondheidszorg beschermen. Langdurige bescherming: Laat vloeistof op het afgenomen oppervlak achter, waardoor het desinfectans blijft werken Een alternatief voor sprays waardoor afval wordt verminderd en kosten worden bespaard.

Kimtech Prep*/Wettask* DSX Poetsdoeken

Bestelcode Bedrag van de inhoud Maat

C4165773 6 31,8 x 30,5 cm

Kimtech PREP* /Wettask* SSX Poetsdoeken.

6962

Kies de Kimtech* Poetsdoeken die het meest geschikt zijn voor uw werkzaamheden en voeg vervolgens de chemische oplossing toe die u altijd gebruikt. Voeg maximaal 2,5 liter oplossing toe totdat de poetsdoek vochtig genoeg is voor uw toepassing.

Bestelcode Bedrag van de inhoud Maat

C4165799 6 15,2x22,5 cm

6982

Draagbare vochtige doeken zonder oplosmiddelen. Ideaal voor de productie-, techniek-, onderhouds- transport- en dienstverlenende sector. Voorbevochtigd, draagbaar en gebruiksklaar, altijd en overal. Verwijdert hardnekkig vet en roet in één keer. Geen gel, lompen, zeep of water nodig. Effectief bevochtigingssysteem zonder oplosmiddelen; de speciale formule met natuurlijke en essentiële ingrediënten helpt uitdrogen van de huid te voorkomen Speciaal ontworpen materiaal: reinigt snel, effectief en zuinig Gecontroleerde vel-voor-vel uitgifte, waardoor afval wordt verminderd, en hygiënischer omdat alleen de gebruiker het doekje aanraakt.

Wypall* Reinigingsdoeken 50 vellen / vat

6972

Vochtige doeken zonder oplosmiddelen. Ideaal voor de productie-, techniek-, onderhouds- transport- en dienstverlenende sector. Voorbevochtigd, draagbaar en gebruiksklaar, altijd en overal. Verwijdert hardnekkig vet en roet in één keer. Geen gel, lompen, zeep of water nodig. Effectief bevochtigingssysteem zonder oplosmiddelen; de speciale formule met natuurlijke en essentiële ingrediënten helpt uitdrogen van de huid te voorkomen Speciaal ontworpen materiaal: reinigt snel, effectief en zuinig Gecontroleerde vel-voor-vel uitgifte, waardoor afval wordt verminderd, en hygiënischer omdat alleen de gebruiker het doekje aanraakt. Gemakkelijk na te vullen.

Wypall* Reinigingsdoeken 90 vellen / emmer

Bestelcode Bedrag van de inhoud Aantal platen

C4108795 6 90,0

6971

Vochtige doeken zonder oplosmiddelen. Ideaal voor de productie-, techniek-, onderhouds- transport- en dienstverlenende sector. Verwijdert hardnekkig vet en roet in één keer. Geen gel, lompen, zeep of water nodig. Gecontroleerde vel-voor-vel uitgifte, waardoor afval wordt verminderd, en hygiënischer omdat alleen de gebruiker het doekje aanraakt. Gemakkelijk na te vullen.

Wypall* Reinigingsdoekennavulling voor 7775

Bestelcode Bedrag van de inhoud Maat

C3956471 6 27x27 cm

961