www.brammer.biz www.brammer.bizwww.brammer.biz

13

S choonm

aken & H

ygiëne

Poetsen

6961

Wanneer precisie en betrouwbaarheid essentieel zijn, levert Kimtech* de prestaties die u zoekt. Reinigingsoplossingen voor kritische taken in transport, gezondheidszorg en productie. Constante prestaties voor als het erop aan komt.

Kimtech Prep* Poetsdoeken

Bestelcode

Bedrag van de inhoud

Aantal platen Maat

C3968949 1 300,0 39 x 60 cm

7002

Biedt hygiënische uitgifte: Kan aan de muur naast de onderzoeksbanken worden bevestigd voor eenvoudige uitgifte Beschermt de onderzoeksbankrol tegen stof Wij hebben een compleet assortiment praktische en innovatieve dispensersystemen ontwikkeld die geschikt zijn voor verschillende werkomgevingen.

Dispenser voor Onderzoekbankrollen 50cm

Bestelcode

C3979357

7003

Wij hebben een compleet assortiment praktische en innovatieve dispensersystemen ontwikkeld die geschikt zijn voor verschillende werkomgevingen. Door het hele ontwerpproces heen houden wij altijd rekening met uw behoeften met betrekking tot gebruik, hygiëne, afval, onderhoud en kosteneffi ciëntie, evenals productbeschadiging en -verontreiniging. Hierdoor wordt het voor u makkelijker om een betrouwbaar dispensersysteem te selecteren. Het Roll Control dispensersysteem biedt hygiënische vel-voor-vel uitgifte, ideaal voor voedselzones: Het gepatenteerde rolontwerp voorkomt afval dat vaak veroorzaakt wordt doordat de doeken uit de dispenser vallen, waardoor u geld bespaart Makkelijke, snelle navulling vanaf de voorkant en hygiënisch af te nemen oppervlak dat voldoet aan HACCP, voor nog meer zekerheid in drukke voedselzones

Roll Control Systeem

Bestelcode Afmetingen H x B x D

C3957116 30,2 x 26 x 23,5 cm

Combirol Systeem

7000

Het Combirol dispensersysteem biedt hygiënische vel-voor-vel uitgifte, ideaal voor voedselzones: Het gepatenteerde rolontwerp voorkomt afval dat vaak veroorzaakt wordt doordat de doeken uit de dispenser vallen, waardoor u geld bespaart Makkelijke, snelle navulling vanaf de voorkomt en hygiënisch af te nemen oppervlak dat voldoet aan HACCP, voor nog meer zekerheid in drukke voedselzones

Bestelcode Afmetingen H x B x D

C3968952 37,1 x 25,8 x 25,5 cm

Dispenser voor Grote Rollen

7001

Grote capaciteit voor drukke werkplekken waar het verbruik hoog ligt: Kies een mobiele dispenser met geperforeerde grote rollen om het verbruik te reguleren en afval te verminderen De mobiele dispenser kan makkelijk naar de plaats van gebruik worden meegenomen Tevens verkrijgbaar met afvalbak voor eenvoudig wegwerpen Wij hebben een compleet assortiment praktische en innovatieve dispensersystemen ontwikkeld die geschikt zijn voor verschillende werkomgevingen.

Bestelcode Afmetingen H x B x D

C3968951 109 x 50 x 74 cm

Dispenser voor Onderzoekbankrollen 25 cm

6997

Biedt hygiënische uitgifte Kan aan de muur naast de onderzoeksbanken worden bevestigd voor eenvoudige uitgifte Beschermt de onderzoeksbankrol tegen stof Wij hebben een compleet assortiment praktische en innovatieve dispensersystemen ontwikkeld die geschikt zijn voor verschillende werkomgevingen.

Bestelcode

C3968953

959