www.brammer.bizwww.brammer.biz www.brammer.biz

10

Adembescherming - Wegwerpbaar

P er

so on

lij k

b es

ch er

m in

gs m

id d

el en

10117

Stofmasker met bescherming tegen hinderlijke geuren Verlicht irritatie: ontworpen om bescherming te bieden tegen de irritatie die kan optreden bij lage concentraties gassen en dampen die bij bepaalde bewerkingen naast gevaarlijke stofdeeltjes voorkomen Betrouwbare, effectieve bescherming tegen kleine deeltjes. De actieve koollaag fi ltert lage concentraties van specifi eke gassen en dampen uit Duurzame binnenschelp die bestand is tegen inklappen. Goede one-size fi ts all dankzij de pasvorm, de neusbeugel en de twee hoofdbanden Lichtgewicht ontwerp biedt de drager een hoger niveau van comfort en betrouwbaarheid Bandjes met gele kleurcode geven FFP1- beschermingsniveau aan. Maximaal inzetbaar tot: Deeltjes: 4 x MAC/BG-waarde voor (stof)deeltjes EN149:2001.

9913 Speciality Series

Bestelcode Bedrag van de inhoud

C3967730 20

10209

Stofmasker met bescherming tegen hinderlijke geuren Verlicht irritatie: ontworpen om bescherming te bieden tegen de irritatie die kan optreden bij lage concentraties gassen en dampen die bij bepaalde bewerkingen naast gevaarlijke stofdeeltjes voorkomen De actieve koollaag fi ltert lage concentraties van specifi eke gassen en dampen uit Duurzame binnenschelp die bestand is tegen inklappen. Goede one-size fi ts all dankzij de pasvorm, de neusbeugel en de twee hoofdbanden Lichtgewicht ontwerp biedt de drager een hoger niveau van comfort en betrouwbaarheid Het innovatieve CPC-uitademventiel vermindert de opbouw van warmte en vocht in het masker Bandjes met gele kleurcode geven FFP1- beschermingsniveau aan. Standaard: EN149:2001 FFP1. Goedkeuring: CE-Gemarkeerd. Maximaal inzetbaar tot: Deeltjes: 4 x MAC/BG-waarde voor (stof)deeltjes

9914 Speciality Series

Bestelcode Bedrag van de inhoud

C3967762 10

10001

De 3M™ 8300 series maskers werden ontworpen met het oog op comfort en zijn een fantastische optie voor zij die een cupvormig ontwerp verkiezen en ook van mening zijn dat comfort echt belangrijk is! Kenmerken: Gevlochten hoofdband voor extra comfort en duurzaamheid - ook kleurcode voor makkelijke identifi catie. M-neusclip past zich makkelijk aan de neus aan voor meer comfort. Stoffen rand voor veilige pasvorm. Stevige buitenkant voor nog meer duurzaamheid. Superzachte voering voor extreem comfort. Dankzij de innovatieve, nieuwe lage ademweerstandsfi ltertechnologie van 3M kun je nu nog gemakkelijker ademhalen door het stofmasker. Voldoet aan EN149:2001. VPE = 10.

3M™ 8300 Series cupvormige maskers

Bestelcode Veiligheidsklasse Type

C3972531 FFP1 NR D

C3972532 FFP1 NR D Met kleppen

C3972533 FFP2 NR D

C3972534 FFP2 NR D Met kleppen

C4203568 FFP3 NR D Met kleppen

11277

Halfstijf gegoten schelp behoudt vorm zelfs wanneer vochtig. Zeer fl exibele tweeledige elastische band, geniet buiten het ademhalingsgebied om lekken te voorkomen. Zachte hypoallergene gezichtszegel met goede absorptie eigenschappen voor meer comfort en een betere pasvorm. Voorgevormde neus brug voor uitstekend comfort en pasvorm - oranje gekleurd voor het identifi ceren van de classifi catie van de respirator binnen de norm. Vrij van Latex, Siliconen en PVC. Geen beperking met betrekking tot toepassingen of allergische reacties, milieuvriendelijk. Volledig beschermd, hoge effi ciëntie uitademingsventiel veroorzaakt een lagere uitademing weerstand en biedt een verhoogd comfort. Pak van 10.

5311 FFP3 Masker

Bestelcode Risicoklasse Type

C4199876 FFP3 Met kleppen

11279

Halfstijf gegoten schelp behoudt vorm zelfs wanneer vochtig. Zeer fl exibele tweeledige stof bedekt de hoofdbanden en gespen voor snelle en gemakkelijke aanpassing. Ultrazachte drie lagen hypoallergene neus zegel (Willtech) met uitstekende absorptie eigenschappen voor uitzonderlijk comfort en pasvorm. Voorgevormde neus brug voor uitstekend comfort en pasvorm - oranje gekleurd voor het identifi ceren van de classifi catie van de respirator binnen de norm. Vrij van Latex, Siliconen en PVC. Geen beperking met betrekking tot toepassingen of allergische reacties, milieuvriendelijk. Volledig beschermd, hoge effi ciëntie uitademingsventiel veroorzaakt een lagere uitademing weerstand en biedt een verhoogd comfort. Pak van 5.

5321 FFP3 Masker

Bestelcode Risicoklasse Type

C4199872 FFP3 Met kleppen

798