www.brammer.biz www.brammer.bizwww.brammer.biz

7

S m

eerm id

d elen, O

liën & V

etten

Reinigers en Ontvetters

9358

Veelzijdig reinigingsmiddel Een water gebaseerd product met neutrale pH en een verfrissende geur. Bevat een breed spectrum biocide. Gebruik: Kan zowel worden gebruikt in geconcentreerde vorm als verdund voor verneveling.

Aqua zuiverende reiniger

Bestelcode Volume/Volume

C4194538 5,0 l 9365

Allesreiniger en ontvetter op waterbasis met een hoog oplossend vermogen. Veilig in gebruik op de meeste kunststoffen, geverfde en geëmailleerde oppervlakken. Kan ook gebruikt worden bij ultrasoon reinigen. Gebruik: Kan warm of koud worden gebruikt. Kan geconcentreerd of verdund worden aangebracht tot 1:6 40) naargelang de graad van vervuiling.

Aqua Multi Oppervlak Reiniger

Bestelcode Volume/Volume

C4194545 5,0 l

9369

Krachtige ontstopper. Concentraat op waterbasis van soda, detergenten en bindende vormers. Sterk alkalisch, lost vettige zeepresten op. Kan preventief worden gebruikt.

Aqua Leidingontstopper

Bestelcode Volume/Volume

C4194615 1,0 l

9361

Plantaardige gel voor ontvetting. Ontvetter op waterbasis met een mengeling van citrus oliën, oppervlakte-actieve stoffen en verdikkingsmiddelen. Verwijdert effectief een verscheidenheid aan verontreinigingen van vrijwel elke harde ondergrond. Ideaal voor gebruik op verticale oppervlakken. Veilig in gebruik op de meeste kunststoffen, geverfde en geëmailleerde oppervlakken. Gebruik: Kan geconcentreerd of verdund (tot 1:10) worden aangebracht naargelang de graad van vervuiling. Na gebruik met water afspoelen.

Aqua Multi Gel Reiniger

Bestelcode Volume/Volume

C4194541 5,0 l

9360

Langdurige deodorant Water gebaseerde deodorant Bevat een biocide voor grondige reiniging en eliminatie van alle geuren. Effectief tegen een ruim aantal geuren. Gebruik: Breng op het oppervlak aan met een doek.

Aqua Geur Neutraliser

Bestelcode Volume/Volume

C4194540 5,0 l

9362

Verwijdert verf, inkt, viltstift,... Effi ciënte en veelzijdige, water gebaseerde reiniger voor graffi ti. Thixotroop oplossing voor gebruik op verticale oppervlakken. Ideaal voor delicate oppervlakken en veilig te gebruiken op de meeste ondergronden.

Aqua Graffi ty Remover

Bestelcode Volume/Volume

C4194542 5,0 l

617