www.brammer.biz www.brammer.bizwww.brammer.biz

8

Lijm en &

A fd

ichtingsm id

d elen

PO-11320

Waarom zou u een Loctite® Oppervlakte Voorbereidingsproduct gebruiken? De Loctite® portfolio van Oppervlakte Voorbereidingsproducten biedt oplossingen voor alle soorten oppervlakte behandelingen of voorbereidingen: 1. Bescherming van las apparatuur Beschermt omhulsel en contact tip van las spatten en verzekert ononderbroken lassen voor een complete dienst 2. Riem omhulsel Voorkomt glijden en verbert de frictie voor alle type riemen 3. Roest behandeling en corrosie bescherming Bescherm oppervlakken tegen corrosie door het omvormen van roest naar een stabiele basis - wat de beschermende coating op verzinkte onderdelen herstelt - coating onderdelen met een niet-drogend, kopspijker-vrij product 4. Lek detectie Detecteert lekker in de gas behandeling systemen 5. Knoeibestendig Detecteert bewegingen in de aangepaste onderdelen op een visuele manier 6. Reparatie tape Repareer, versterk, herstel, verzegel en bescherm met een met stof versterkte tape Alle producten zijn gemakkelijk te gebruiken Sommige producten zijn aanbevolen voor noodreparaties waar snelle en effi ciënte hulp nodig is. Ook ideaal voor onderhoud en lijn productie.

Oppervlakte Voorbereiding

10157

Een universeel reinigingsmiddel voor verwijdering van vet en vuil op basis van isopropylalcohol. Speciaal ontwikkeld voor het reinigen van oppervlakken ter voorbereiding van een verlijming. Het product laat geen vlekken achter en zal ook de meeste geverfde oppervlakken niet beschadigen. Ook toepasbaar op de meeste kunststof oppervlakken, maar testen voor gebruik is hierbij noodzakelijk.

Reiniger VHB

Bestelcode

C4193554

7609

Behandeling van roest Zet roest die al bestaat om in een stabiele basis Beschermt oppervlakken tegen corrosie Uitgehard product gedraagt zich als een primer voor verf Kan worden toegepast op metalen pijpen, kleppen, fi ttingen, opslagtanks, hekwerk, transportsystemen, constructie- en landbouwmachines

Loctite® 7500

Bestelcode Bedrag van de inhoud Unit inhoud

C4180786 1 LTR

Oppervlaktevoorbereiding

7608

Keramische, siliconenvrije beschermende deklaag Voorkomt dat lasspetters zich aanhechten Geeft bescherming op de lange termijn voor lasappartuur en zorgt voor betrouwbare, ononderbroken processen * Uitmuntende hechting aan het oppervlak Elimineert de noodzaak voor schoonmaakprocessen

Aerodag Ceramishield

Bestelcode Bedrag van de inhoud Unit inhoud

C4180785 400 MLT

10125

Van barsten en voegen tot versplinteringen en meer - 3M biedt lijmen voor het onderhoud en de herstelling van beton. 3M DP600 SL is bestand tegen waterslag, uitzetting en samentrekking en u kunt reeds na 15 minuten op het herstelde oppervlak rijden.

Montagelijm - Betonherstel DP600

Bestelcode Kleur

C4193555 Grijs

673