www.brammer.biz www.brammer.bizwww.brammer.biz

4

E lektrisch G

ereed schap

Reciprozaagmachines

9026

Laatste generatie premium reciprozaag met met de nieuwe XR accutechnologie van DEWALT. Onderdeel van het intelligente XR Li-Ion platform dat is ontworpen voor nog meer effeciëntie om de klus sneller te klaren. Krachtige waaiergekoelde DEWALT motor met vervangbare koolborstels en variabel toerental zorgt voor een hoge productiviteit met tot 2950 zaagbewegingen per minuut en een zaagslaglengte van 28,6mm. Sleutelvrije snelle zaagbladwissel. Doorkijk kantelzool voor een optimale steun en een beter zicht op het werk.

DCS380M2-QW Accu reciprozaag 14.4V

Bestelcode Voltage

C4194974 18 V

Batterijcapaciteit 4,0 Ah

Hoogte - totaal 195 mm

Lengte/Lengte 425,0 mm

Uitgangsvermogen 560 Watts

Voltage 18 V

Min. snelle slagen 0-2950 spm

Slaglengte/Slaglengte 28,6 mm

Netto gewicht/Netto gewicht

3,3 kg

7330

Voor het zagen van hout, kunststoffen, metalen buizen en profi elen en nog veel meer. Een slank, lichte machine met een met rubber beklede greep voor comfortabel zagen in elke werkpositie De rubberen soft-grip handgreep biedt een optimaal bedienings-comfort. Variospeed (V) electronica voor een variabele slagsnelheid Zaagblad is 180° draaibaar zodat er comfortabel boven het hoofd gewerkt kan worden. Metabo Quick -functie waarmee het zaagblad zonder gereedschap kan worden verwisseld Axiaal instelbare geleider voor beperking van de zaaglengte en voor het gebruik van de hele lengte van het zaagblad Wereldinnovatie! Met een 4.0 Ah accu-pack voor 33% langer gebruik per acculading Luchtgekoelde technologie voor korte oplaadtijd en een lange levensduur Robuuste accu-packs met capaciteitsindicatie om de oplaad-status te controleren Metabo Ultra M technologie: Intelligent accumanagement voor accu-packs met een lange levensduur en een garantie van 3 jaar.

Wordt geleverd met een inbussleutel, 2 Li- Power Extreme accu-packs (18 V/4.0 Ah), Luchtgekoelde snellader ASC, kunststof koffer

ASE 18 LTX

Bestelcode Voltage

C4170534 18 V

Capaciteit. Type accu 4,0 Ah Li-ion

Slaglengte/Slaglengte 30,0 mm

7304

Voor het zagen van hout, kunststoffen, metalen buizen en profi elen en nog veel meer. Krachtige en robuuste motor voor krachtige zaagprestaties; geschikt voor constant professioneel gebruik De rubberen soft-grip handgreep biedt een optimaal bedienings-comfort. Verwisselbare pendelslag voor een bijzonder hoge zaagprestatie Variospeed (V) electronica voor oneindig variabele wijziging van het aantal slagen Elektronische softstart Zaagblad is 180° draaibaar zodat er comfortabel boven het hoofd gewerkt kan worden. Metabo Quick -functie waarmee het zaagblad zonder sleutel kan worden verwisseld Instelbare dieptegeleider voor beperking van de zaagsnedelengte (bijvoorbeeld voor zagen voor een muur) zonder gereedschappen en economisch in gebruik doordat de gehele lengte van het zaagblad kan worden gebruikt. Multi-purpose machine door de uitgebreide zaagblad-lijn Met de fl exibele zaagbladen kan de machine zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen worden ingezet.

Wordt geleverd met kunststof koffer

PSE 1200 Reciprozaag

Bestelcode Voltage

C4109756 230V

Ingangsvermogen kW (vermogen)

1,2

Min. snelle slagen 0-2600

Slaglengte/Slaglengte 28,0 mm

Aanhaalmoment (max.) 15 Nm

407