www.brammer.biz www.brammer.bizwww.brammer.biz

8

Lijm en &

A fd

ichtingsm id

d elen

3M Scotch-Weld 77 is een universeel toepasbare lijmspray. Het is snelhechtend en heeft een lange verwerkingstijd wanneer de lijm op twee vlakken wordt verwerkt. Lijmspray 77 is een licht gekleurde lijm, die geen vlekken vormt. Voor het permanent bevestigen van folie, tapijt, licht schuim, papier, karton, vilt en stof op geschilderde of ongeschilderde metalen, hout en houtvezelplaat.

Lijmspuitbus - Spray 77

10128

Bestelcode

C4193533

Lijmspuitbus - Spray 90

10127

De sterke lijm 3M Scotch-Weld 90 is een lijmspuitbus die ontworpen is voor een breed gamma toepassingen die een hoge aanvangshechting vereisen en een snelle sterkteopbouw. De verbindingen zijn uitstekend bestand tegen water en veroudering op lange termijn. Bestelcode

C4193534

PO-11319

Waarom zou u een Henkel Plakmiddel voor Structurele Binding gebruiken? Het Henkel assortiment voor Structurele Binding producten biedt een grote keuze uit oplossingen om overeen te komen met de verschillende vereisten en voorwaarden die binnen het industriële design en constructie van toepassing zijn. Hechting: Hechting van plakmiddelen is een proces waarin twee verschillende of dezelfde materialen permanent worden samengevoegd met behulp van een plakmiddel. Plakmiddelen bouwen bruggen tussen de oppervlakken van de substraten die worden samengevoegd. Om een optimale hechting te bereiken moet er aan de volgende vereisten worden voldaan: Compatibiliteit van het plakmiddel met de materialen die moeten worden samengevoegd Compatibiliteit van het plakmiddel met de gespecifi ceerde vereisten Correctie toepassing en heling van het plakmiddel Voordelen van hechting ten opzichte van conventionele samenvoeging methodes: Meer uniforme verdeling van stress over het gehele hechtingsoppervlak: Dit heeft een zeer positief effect op de bereikte statische en dynamische kracht. Waar lassen en klinken resulteren in gelocaliseerde stress pieken, bereikt hechting met plakmiddelen een meer uniforme distributie van stress ladingen. Geen verandering in het oppervlak en de structuur van de samengevoegde materialen: Las temperaturen kunnen de structuur, en daarmee de mechanische eigenschappen, van de materialen veranderen. Ook tasten lassen, klinken en schroeven het visuele uiterlijk van de onderdelen aan. Gewichtsbeperking: Plakmiddelen zijn uitzonderlijk populair voor lichtgewicht onderdelen aangezien de belading over het hechtingsgebied wordt gespreidt en de vervorming onder belading wordt geminimaliseerd Verzegelde voegen: Plakmiddelen doen tevens dienst als afdichtingsmiddelen, wat het verlies van druk of vloeistoffen beperkt, de penetratie van condensatie water blokkeert en beschermt tegen corrosie. Samenvoegen van verschillende materialen en het risico op corrosie beperken: Het plakmiddel vormt een isolerende laag om contact corrosie wanneer verschillende metalen worden samengevoegd te beperken. Het doet tevens dienst als elektrische en thermische isolator.

Structurele Binding

Hysol® 3430

7592 Structurele verlijming - 2K epoxy, universele lijm, snel, zeer helder

Bestelcode Bedrag van de inhoud Unit inhoud

C4180772 24 MLT

Model nummer 3430

Montagetijd 15 min.

Bedrijfstemperatuur -55 - +100°C

Treksterkte 36 N/mm²

Structurele Hechting - Epoxy

663