www.brammer.bizwww.brammer.biz www.brammer.biz

10

Oogbescherming - Lassen | Gehoorbescherming - Wegwerpoordoppen

P er

so on

lij k

b es

ch er

m in

gs m

id d

el en

10231

Het 3M Optime™ alarmsysteem biedt een eenvoudige, logische gekleurde classifi catie om makkelijk een selectie te maken van producten. Het 3M Optime™ alarmsysteem werkt door het meten van uw geluidsniveaus en dan onze iconen te bekijken om te bepalen in welke geluidsband (RNR) uw geluidsniveau valt. Noteer dat icoon en kies uit het brede productgamma het juiste icoon.

3M™ Optime™ alarm geluidsmeter

Bestelcode Crossomschrijving

C4204321 Optime Alert Sound- checkmeter Euro Stroom- toevoer

C4204320 Optime Alert Sound- checkmeter UK Stroom- toevoer

10282

Voor de innovatieve One Touch™-dispenser zijn er een aantal refi lls met eenmalige E-A-R™ oordoppen leverbaar. Makkelijk te bedienen: met een eenvoudige draaiende beweging krijgt u de eenmalige E-A-R™-oordoppen uit de trechtervormige houder rechtstreeks in de hand. De draaiknop is van voren en van beide zijkanten bereikbaar, zodat u de dispenser met één hand zowel links- als rechtsdraaiend kunt bedienen. Refi lls beschikbaar voor: E-A-R Classic E-A-Rsoft Neons E-A-Rsoft Blasts Superfi t 33 Classic Soft Peltor Next Solar 3M 1100DP 3M 1120DP

3M™ E-A-R™ One Touch™ dispenser

Bestelcode

C4204322

10286

3M™ E-A-R™ Classic™ refi ll-fl es voor de 3M™ One-Touch™ Dispenser. De 3M™ E-A-R™ Klassieke oordoppen zijn gemaakt van een zachte schuimstof van energieabsorberend polymeer dat perfecte gehoorbescherming en de hele dag lang comfort biedt. Ideaal wanneer lawaai een probleem vormt tijdens het werk of bij vrijetijdsactiviteiten. De 3M™ E-A-R™ Classic™ Oordoppen bieden perfect comfort en zijn bovendien vochtbestendig, waardoor ze tot 3 keer toe gereinigd kunnen worden. Ook beschikbaar in een kleine versie voor eindgebruikers die meer comfort willen in kleinere gehoorkanalen. Indien nodig ook beschikbaar met koordje.

3M™ Classic™ refi ll-fl es

Bestelcode Bedrag van de inhoud

C4204323 500

10285

Kussenverpakking. De 3M™ E-A-R™ Classic™ Zachte oordop bestaat uit een unieke schuimcombinatie die de lichaamstemperatuur aanneemt en zachter wordt waardoor de oordop zich kan aanpassen aan de vorm van ieders gehoorkanaal. De 3M™ E-A-R™ Classic™ Zachte oordop vormt een uitstekende afsluiting omdat hij de vorm van het gehoorkanaal aanneemt en ook meer comfort biedt aan de eindgebruiker. De oordop is ook vochtbestendig waardoor deze ideaal is voor warme en vochtige werkomgevingen, tevens beschikbaar met koordje.

3M™ Classic™ refi ll-fl es

Bestelcode Bedrag van de inhoud

C4204326 500

10292

De 3M™ E-A-RSoft™ refi ll-fl es voor gebruik met de 3M™ One-Touch™ dispenser. De 3M™ E-A- RSoft™ Yellow Neons oordoppen zijn gemaakt van langzaam uitzettend polyurethaanschuim. Door zijn gelijkmatige drukverdeling en fl exibiliteit schermt deze comfortabele oordop uitstekend af. De 3M™ E-A-R™ E-A-RSoft™ Yellow Neons oordoppen bieden een goede comfort met hoge bescherming en zijn gemaakt van langzaam uitzettend polyurethaanschuim. Ook beschikbaar met een koordje.

3M™ E-A-RSoft™ Yellow Neons refi ll-fl es

Bestelcode Bedrag van de inhoud

C4204324 500

10297

3M™ E-A-R™ Superfi t™ 33 refi ll-fl es voor de 3M™ One-Touch™ Dispenser. De SuperFit is de enige oordop met de gepatenteerde fi tting ring waarmee u makkelijk kunt controleren of de oordop ver genoeg in de gehoorgang geschoven is. De beste passing van de 3M™ E-A-R™ Superfi t™ 33 wordt verkregen wanneer de oranje ring niet meer zichtbaar is. De 3M™ E-A-R™ Superfi t™ 33 heeft een kleinere diameter en een geringere diepte: deze is geschikt voor kleinere gehoorgangen en voor wie een lagere demping wenst.

3M™ E-A-R™ Superfi t™

Bestelcode Bedrag van de inhoud

C4204325 500

780