www.brammer.biz www.brammer.bizwww.brammer.biz

10

Adembescherming - Powered

P ersoonlijk b

escherm ingsm

id d

elen

6685

Luchtbekrachtiging. Stoothelm hoofdbescherming. Bescherming tegen stoten van ogen en gezicht. Makkelijk te verwisselen oplader.

PowerCap Active

Bestelcode

C4164582

6691

Luchtbekrachtiging. Stoothelm hoofdbescherming Bescherming tegen stoten van ogen en gezicht. Makkelijk te verwisselen oplader.

Vervangings fi lter TH1P (setje)

Bestelcode

C4164584

6689

Luchtbekrachtiging. Stoothelm hoofdbescherming Bescherming tegen stoten van ogen en gezicht. Makkelijk te verwisselen oplader.

Batterij

Bestelcode

C4164583

6694

Hoofd-draagstel Verstelbaar hoofdstuk voor optimale pasvorm en comfort Afsluiting beschermkap Beschermkap om het ademhalingsgedeelte af te sluiten en gegarandeerd voor comfort en hygiëne van de gebruiker. Gezichtsbeschermer Het gedeelte voor hoofd is voorzien van het bewezen JSP ondoordringbare gezichtsbeschermer met een vizier van acetaat of polycarbonaat. Regulateur Vooraf in te stellen regulateur met ingebouwd aanvoer waarschuwingspeil en zeer doeltreffend samenvallend fi lter.

Met lucht gevoed setje

Bestelcode Crossomschrijving

C4164590 Set op lucht

6698

Comfort en afsluiting Opgevuld voor meer comfort tijdens lang gebruik en het sluit helemaal op het gezicht aan voor uitstekende afsluiting. Volledig verstelbaar Volledig verstelbaar op 5-punts ophang draagstel voor optimale pasvorm en comfort. Gespen met snelle ontkoppeling voor gebruikersgemak. Panoramic Vision Panoramic ontwerp voor anti-kras en anti-vochtontwikkeling van glazen, beschermt tegen stoten. Uitademklep Uitademklep om hitte- en vochtontwikkeling tegen te gaan. Filters Force8™ fi lters zijn verkrijgbaar met een lage profi el hoek voor een minimum aan gezichtsverlies.

Force 10 geleverd zonder patronen

Bestelcode

C4164581

807