www.brammer.bizwww.brammer.biz www.brammer.biz

13

S ch

oo nm

ak en

& H

yg ië

ne

Poetsen

7009

Effi ciënte wegwerpdoek voor algemeen gebruik. Grote capaciteit voor drukke werkplekken waar het verbruik hoog ligt. Het Wypall* L Poetsdoeken Assortiment is zowel rendabel als kosteneffi ciënt. Wypall* L20 kan het aantal doeken dat u gebruikt verminderen: Snel absorberende, getextureerde meerlaagse poetsdoek Specifi ek ontwikkeld voor het reinigen van licht vuil op oppervlakken en het opvegen van kleine morserij Milde reiniging voor voorzichtig oppoetsen en verwijderen van stof en roet

Wypall* L20 Poetsdoeken, grote rol, wit.

Bestelcode

Bedrag van de inhoud

Aantal platen Vouwen Maat

C4165783 1 1000,0 1,0 23, 5 x 38 cm

7006

Hygiënische vel-voor-vel uitgifte, ideaal voor voedselzones. Het gepatenteerde rolontwerp voorkomt afval dat vaak veroorzaakt wordt doordat de doeken uit de dispenser vallen, waardoor u geld bespaart; makkelijke, snelle navulling vanaf de voorkant en hygiënisch af te nemen oppervlak dat voldoet aan HACCP, voor nog meer zekerheid in drukke voedselzones. Wypall* L20 kan het aantal doeken dat u gebruikt verminderen.

Wypall* L20 Virgin Combirol Systeem wit

Bestelcode

Bedrag van de inhoud

Aantal platen Vouwen Maat

C4165781 6 400,0 1,0 18, 5 x 38 cm

7008

Effi ciënte wegwerpdoek voor algemeen gebruik. Grote capaciteit voor drukke werkplekken waar het verbruik hoog ligt. Het Wypall* L Poetsdoeken Assortiment is zowel rendabel als kosteneffi ciënt; ideaal wanneer u een wegwerpdoek nodig heeft voor het opvegen van gemorste stoffen, het reinigen van de handen en het afnemen van oppervlakken. Dit komt door de structuur van ons unieke Airfl ex* Materiaal, dat meer absorbeert en sterker en dikker is dan de structuur van een gewone tissuedoek. Hierdoor zijn er minder vellen nodig voor elke taak. Wypall* L20 kan het aantal doeken dat u gebruikt verminderen: Snel absorberende, getextureerde meerlaagse poetsdoek Specifi ek ontwikkeld voor het reinigen van licht vuil op oppervlakken en het opvegen van kleine morserij Milde reiniging voor voorzichtig oppoetsen en verwijderen van stof en roet

Wypall* L20 Poetsdoeken, grote rol, wit.

Bestelcode

Bedrag van de inhoud

Aantal platen Vouwen Maat

C4165779 1 1000,0 1,0 23,5x38 cm

7005

Hygiënische vel-voor-vel uitgifte, ideaal voor voedselzones. Het gepatenteerde rolontwerp voorkomt afval dat vaak veroorzaakt wordt doordat de doeken uit de dispenser vallen, waardoor u geld bespaart; makkelijke, snelle navulling vanaf de voorkant en hygiënisch af te nemen oppervlak dat voldoet aan HACCP, voor nog meer zekerheid in drukke voedselzones. Het Wypall* L Poetsdoeken Assortiment is zowel rendabel als kosteneffi ciënt; ideaal wanneer u een wegwerpdoek nodig heeft voor het opvegen van gemorste stoffen, het reinigen van de handen en het afnemen van oppervlakken. Dit komt door de structuur van ons unieke Airfl ex* Materiaal, dat meer absorbeert en sterker en dikker is dan de structuur van een gewone tissuedoek. Hierdoor zijn er minder vellen nodig voor elke taak.

Wypall* L10 Combirol Systeem wit

Bestelcode Bedrag van de inhoud Aantal platen Vouwen Maat

C3957034 1 700,0 1,0 18,5x38 cm

7004

Hygiënische vel-voor-vel uitgifte, ideaal voor voedselzones. Het gepatenteerde rolontwerp voorkomt afval dat vaak veroorzaakt wordt doordat de doeken uit de dispenser vallen, waardoor u geld bespaart; makkelijke, snelle navulling vanaf de voorkant en hygiënisch af te nemen oppervlak dat voldoet aan HACCP, voor nog meer zekerheid in drukke voedselzones.

Wypall* L10 Combirol Systeem wit

Bestelcode Bedrag van de inhoud Aantal platen Maat

C4165780 12 188,0 18,5x38 cm

958