www.brammer.biz www.brammer.bizwww.brammer.biz

10

Adembescherming - Wegwerpbaar

P ersoonlijk b

escherm ingsm

id d

elen

11278

Platgevouwde body verpakt in een individuele tas voor gemakkelijk transport en hygiëne. Stof bedekt elastiek aan de schelp gelast (zonder nietjes). Ultrazachte drie lagen hypoallergene neus zegel (Willtech) met uitstekende absorptie eigenschappen voor uitzonderlijk comfort en pasvorm. Voorgevormde neus brug voor uitstekend comfort en pasvorm - groen gekleurd voor het identifi ceren van de classifi catie van de respirator binnen de norm. Vrij van Latex, Siliconen en PVC. Geen beperking met betrekking tot toepassingen of allergische reacties, milieuvriendelijk. Volledig beschermd, hoge effi ciëntie uitademingsventiel veroorzaakt een lagere uitademing weerstand en biedt een verhoogd comfort. Pak van 5.

2311 FFP3 Masker

Bestelcode Risicoklasse Type

C4199881 FFP3 Met kleppen

11274

Platgevouwde body verpakt in een individuele tas voor gemakkelijk transport en hygiëne. Stof bedekt elastiek aan de schelp gelast (zonder nietjes). Ultrazachte drie lagen hypoallergene neus zegel (Willtech) met uitstekende absorptie eigenschappen voor uitzonderlijk comfort en pasvorm. Voorgevormde neus brug voor uitstekend comfort en pasvorm - groen gekleurd voor het identifi ceren van de classifi catie van de respirator binnen de norm. Vrij van Latex, Siliconen en PVC. Geen beperking met betrekking tot toepassingen of allergische reacties, milieuvriendelijk. Pak van 20.

2210 FFP2 Masker

Bestelcode Risicoklasse Type

C4199879 FFP2

C4199880 FFP2 Met kleppen

11273

Halfstijf gegoten schelp behoudt vorm zelfs wanneer vochtig. Zeer fl exibele tweeledige elastische band, geniet buiten het ademhalingsgebied om lekken te voorkomen. Ultrazachte drie lagen hypoallergene neus zegel (Willtech) met uitstekende absorptie eigenschappen voor uitzonderlijk comfort en pasvorm. Voorgevormde neus brug voor uitstekend comfort en pasvorm - groen gekleurd voor het identifi ceren van de classifi catie van de respirator binnen de norm. Vrij van Latex, Siliconen en PVC. Geen beperking met betrekking tot toepassingen of allergische reacties, milieuvriendelijk. Pak van 20.

5210 FFP2 Masker

Bestelcode Risicoklasse Type

C4199866 FFP2

C4199867 FFP2 Met kleppen

11275

Halfstijf gegoten schelp behoudt vorm zelfs wanneer vochtig. Zeer fl exibele tweeledige stof bedekt de hoofdbanden en gespen voor snelle en gemakkelijke aanpassing. Ultrazachte drie lagen hypoallergene neus zegel (Willtech) met uitstekende absorptie eigenschappen voor uitzonderlijk comfort en pasvorm. Voorgevormde neus brug voor uitstekend comfort en pasvorm - groen gekleurd voor het identifi ceren van de classifi catie van de respirator binnen de norm. Vrij van Latex, Siliconen en PVC. Geen beperking met betrekking tot toepassingen of allergische reacties, milieuvriendelijk. Volledig beschermd, hoge effi ciëntie uitademingsventiel veroorzaakt een lagere uitademing weerstand en biedt een verhoogd comfort. Pak van 5.

5221 FFP2 Masker

Bestelcode Risicoklasse Type

C4199868 FFP2 Met kleppen

11276

Halfstijf gegoten schelp behoudt vorm zelfs wanneer vochtig. Zeer fl exibele tweeledige stof bedekt de hoofdbanden en gespen voor snelle en gemakkelijke aanpassing. Ultrazachte drie lagen hypoallergene neus zegel (Willtech) met uitstekende absorptie eigenschappen voor uitzonderlijk comfort en pasvorm. Voorgevormde neus brug voor uitstekend comfort en pasvorm - bruin gekleurd voor het identifi ceren van de classifi catie van de respirator binnen de norm. Vrij van Latex, Siliconen en PVC. Geen beperking met betrekking tot toepassingen of allergische reacties, milieuvriendelijk. Volledig beschermd, hoge effi ciëntie uitademingsventiel veroorzaakt een lagere uitademing weerstand en biedt een verhoogd comfort. Bevat een laag van actief kool om overlast niveaus van ozon (onder WEL), de 5251 is ideaal voor gebruik door lassers Pak van 5.

5251 FFP2 Masker

Bestelcode Risicoklasse Type

C4199870 FFP2 + organic vapours < WEL

Met kleppen

799