WELKOM BIJ BRAMMER

Rudi Ramaekers Managing Director Brammer België

Welkom!

Met veel genoegen presenteren wij de eerste uitgave van onze nieuwe Europese cataloog Gereedschap & Industrieel Onderhoud .

Verdeeld over 13 hoofdstukken en meer dan 1.000 pagina s, presenteren wij met trots ruim 17.000 verschillende producten van de meest toonaangevende merkfabrikanten, allemaal leverbaar met de kwaliteit en service die u van ons gewend bent.

Bij alle Brammer vestigingen staan onze ervaren technische medewerkers klaar om u met raad en daad van dienst te zijn, bij het selecteren van de juiste producten die aan uw eisen voldoen.

Wij zien ernaar uit zaken met u te mogen doen!

Wat is de grootste uitdaging in de MRO markt ? Uit ons laatste onderzoek blijkt dat een steeds groter deel van onze klanten ernaar streeft de leveringsbetrouwbaarheid te verbeteren. Een oplossing is het verminderen van het vaak grote aantal kleinere leveranciers, door een groot deel van de MRO behoefte onder te brengen bij één partner die een breed assortiment aan kwaliteitsproducten kan leveren. Dit alles aangevuld met een sterke en betrouwbare logistieke dienstverlening en een reeds veelvuldig bewezen added value programma.

Om u als klant bij deze uitdaging nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij ons leveringsprogramma op het gebied van Gereedschap, Industrieel Onderhoud en Persoonlijke Beschermingsmiddelen sterk uitgebreid. De catalogus die nu voor u ligt, toont onze uitgebreide mogelijkheden op dit vakgebied en wordt volledig ondersteund door de vermelde fabrikanten en onze Europese organisatie van productmanagers en logistieke diensten.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit uitgebreide assortiment, beschikbaar in alle 16 landen waar Brammer actief is, u van dienst kan zijn om uw doelstellingen te behalen.

Philippe Hervieux European Managing Director, Tools & General Maintenance