www.brammer.biz www.brammer.bizwww.brammer.biz

7

S m

eerm id

d elen, O

liën & V

etten

8435

Een extreem snel verdampende elektrische/ elektronische verdamper en ontvetter. Doeltreffend verwijderen van olie en partikeltjes van elektrische en elektronische onderdelen, instrumenten, machineonderdelen en oppervlakken. Verfi jnde formule zal gevoelige uitrusting of onderdelen niet beschadigen, brandbaarheid wordt onderdrukt door het gebruik van onbrandbare drijfgassen. Getest en goedgekeurd voor ruimtetoepassingen. NSF K1-goedgekeurde status voor gebruik als een elektrische reiniger en ontvetter op plaatsen waar voeding bereid wordt.

Supersolve AS

Bestelcode Bedrag van de inhoud Unit inhoud

C4154908 600 MLT

8607

Een eersteklasse ultrasnelle reiniger en ontvetter voor harde oppervlakken. Reiniger voor het verwijderen van vuil, roet, vet, oliën en schimmel voor zware toepassingen. Niet-bijtende formule, ideaal voor gebruik op zachte metalen en gegalvaniseerde oppervlakken. Geschikt voor gebruik op de meeste afwasbare oppervlakken. Ideaal voor het reinigen van machines en uitrusting vóór inspectie en onderhoud.

Superclean

Bestelcode Bedrag van de inhoud Unit inhoud

C4157008 5 LTR

C4157006 20 LTR

8572

Een milieuvriendelijk waterige reiniger en ontvetter. Uitstekend milieuprofi el beperkt de impact op de wateromgeving. Behaalde de CEFAS Gold Status. CEFAS en HOCNF geregistreerd voor gebruik in de olievelden van de Noordzee. Biedt snelle verwijdering van zware oliën, vetten, zout, roet en verkeerslaag terwijl er een lage impact op het milieu is. Niet-bijtende formule maakt de toepassing op gevoelige metalen zoals aluminium en plaatzink mogelijk.

ECAD

Bestelcode Bedrag van de inhoud Unit inhoud

C4154955 20 LTR

Reinigers en Ontvetters

8652

Een citrusmicro-emulsie reiniger & ontvetter. In water verdunbare ontvetter en reiniger voor onderdelen, oppervlakken, machines en uitrusting. Verwijdert snel zware oliën en vetten van vloeren in productiezones en pakhuizen. Ideaal geschikt voor gebruik in productie-, pakhuis- en werkplaatstoepassingen. Ideaal voor het reinigen en ontvetten van motoren en zware machines en uitrusting.

Citrol

Bestelcode Bedrag van de inhoud Unit inhoud

C4157059 5 LTR

C4157057 20 LTR

613