www.brammer.bizwww.brammer.biz www.brammer.biz

7

S m

ee rm

id d

el en

, O lië

n &

V et

te n

Reinigers en Ontvetters

8772

Een niet-bijtende, beperkt schuimende alkalinereiniger en ontvetter. Een zeer doeltreffende, performante alkalinereiniger en ontvetter voor het verwijderen van zware oliën, vet en koolstofrestanten. Niet-bijtende formule, ideaal voor gebruik op zachte metalen en gegalvaniseerde oppervlakken. Geschikt voor het gebruik in techniektoepassingen voor het wassen van componenten en onderdelen. Remt het roesten van ferrometalen af na het reinigen en spoelen.

Metaklenz

Bestelcode Bedrag van de inhoud Unit inhoud

C4157095 20 LTR

AquakLenz LF

8501

Een op water gebaseerde, beperkt schuimende, niet bijtende ontvetter voor spoelwastoepassingen. Beperkt schuimende, niet bijtende, waterige ontvetter voor spoelwastoepassingen. Verwijdert restanten van machinekoelmiddel, olie en vet van machine- onderdelen, mallen en persen. Niet-bijtende formule die veilig is voor gebruik op zachte metalen. Doeltreffende olie- en vetverwijderaar.

Bestelcode Bedrag van de inhoud Unit inhoud

C4154924 20 LTR

8784

Een supergeconcentreerde, beperkt schuimende reiniger en ontvetter met een hoog alkaline gehalte. Verwijdert snel oliën, vet en verkoolde afzettingen. Geschikt voor gebruik in techniektoepassingen voor het wassen van componenten en onderdelen. Reiniger voor zware taken, prestatie wordt versterkt met surfactansen en natriumhydroxide. Zeer zuinig in gebruik.

Sodaklenz

Bestelcode Bedrag van de inhoud Unit inhoud

C4157096 20 LTR

9368

Inox Kleen Reiniger voor RVS, Aluminium, Chroom, PVC reinigingsschuim op waterbasis voor glanzende metalen. Reinigt en voorkomt vingerafdrukken en watervlekken. Goed schudden. Gespreid aanbrengen. Afnemen na 10-30 sec met een pluisvrije doek. Indien onderdelen of toestellen teruggeplaatst worden in een voedselverwerkende omgeving is effi cient spoelen met drinkbaar water noodzakelijk.

Inox Kleen

Bestelcode Volume/Volume

C4194588 500,0 ml

Fast Dry ontvetter

9348

Snelle en krachtige reiniger die zorgt voor topprestaties. Verwijdert vet, olie, smeermiddelen, teer en lijm van alle metalen onderdelen. Laat geen residu achter

Bestelcode Volume/Volume

C4193920 5,0 l

8652

Een citrusmicro-emulsie reiniger & ontvetter. In water verdunbare ontvetter en reiniger voor onderdelen, oppervlakken, machines en uitrusting. Verwijdert snel zware oliën en vetten van vloeren in productiezones en pakhuizen. Ideaal geschikt voor gebruik in productie-, pakhuis- en werkplaatstoepassingen. Ideaal voor het reinigen en ontvetten van motoren en zware machines en uitrusting.

Citrol

Bestelcode Bedrag van de inhoud Unit inhoud

C4157059 5 LTR

C4157057 20 LTR

614