www.brammer.biz www.brammer.bizwww.brammer.biz

4

E lektrisch G

ereed schap

Haakse Slijpmachines

7272

Hoog draaimoment voor krachtig doorslijpen en een snelle separatie Vario-Tacho-Constamatic (VTC) voor oneindig variabele snelheidswisselingen. Snelheid blijft automatisch constant bij belasting. Duimwiel voor voorkeuze van de snelheid Elektronische softstart Bescherming tegen overbelasting: LED voor dreigende overbelasting. Herstartbescherming: Voorkomt dat de machine onbedoeld wordt gestart. Wordt geleverd met beschermkap, steunfl ens binnen, Quick -spanmoer, Metabo VibraTech (MVT)-handgreep

WE 14-150 Plus

Bestelcode Voltage

C4125079 230V

Afmeting(en) schuurschijf 150 mm

Ingangsvermogen kW (vermo- gen)

1,45

Draadmaat as M14

Aanhaalmoment (max.) 3,5 Nm

9059

Nieuwste generatie premium haakse slijper met de nieuwe XR Li-Ion technologie Onderdeel van het intelligente XR Li-Ion platform dat is ontworpen voor nog meer effeciëntie om de klus sneller te klaren. Krachtige waaiergekoelde DEWALT motor met verwisselbare koolborstels voor een maximaal vermogen en een hoge duurzaamheid. Gefreesde stalen spiraalvertanding garandeert de hoogst mogelijke duurzaamheid en zeer lage vibratie wat de productiviteit maximaliseert. Gefreesde stalen spiraalvertanding garandeert de hoogst mogelijke duurzaamheid en zeer lage vibratie wat de productiviteit maximaliseert. Tandwielkast met zeer laag profi el zorgt voor een hogere duurzaamheid van de overbrenging en voor een verbeterde ergonomie. Intelligente trekker & lock-off schakelaar voor een betere werkveiligheid & controle.

Bestelcode Voltage

C4194980 18 V

Lengte/Lengte 400,0 mm

Max. schijfdiameter 125 mm

Uitgangsvermogen 405 Watts

Vrijloopsnelheid (tpm) 7000 rpm

Draadmaat as M14

Netto gewicht/Netto gewicht 2,9 kg

9123

Het meeste stof dat langs de motor passeert wordt uit de luchtstroom verwijderd om slijtage door schuren en vonktrekken te voorkomen. Kleine omvang zorgt voor comfortabele grip en een betere ergonomie. De kleine omvang van het gereedschap maakt werken in kleine ruimten mogelijk. Anti-vibratie zijhandgreep voor meer gebruikscomfort Nieuw design van de kap maakt het mogelijk de kap aan te passen of te verwijderen zonder gereedschap, voor nog meer fl exibilteit. Veldwikkelingsbedrading is rechtstreeks verbonden met de schakelaar voor een hogere duurzaamheid van de motor. Zelfuitschakelende koolborstels beschermen collector en anker wanneer ze te ver versleten zijn.

Bestelcode

C4194992

Hoogte - totaal 80 mm

Lengte/Lengte 285,0 mm

Max. schijfdiameter 115 mm

Opgenomen vermogen 900 Watts

Vrijloopsnelheid (tpm) 10000 rpm

Draadmaat as M14

Netto gewicht/Netto gewicht 2,1 kg

DCG412M2-QW Accu Haakse Slijper 18V D28113K-QS haakse slijper SAG

403